ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο κλάδος της παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων διατροφής παρουσιάζει κατά παράδοση έντονο ενδιαφέρον. Ίσως διότι, από τη φύση και θέση του, συνιστά γόνιμο χώρο ζύμωσης των τεχνολογικών εξελίξεων και των νέων τάσεων που οι πρώτες σηματοδοτούν με τις δυναμικά εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Ο ιδρυτής της GRIMCO, κ. Λεωνίδας Χανάς, ξεκίνησε ως αντιπρόσωπος κατασκευαστών μηχανών πρωτογενούς συσκευασίας. Οι αυξανόμενες, όμως, προκλήσεις και οι διαρκώς διαφοροποιούμενες ανάγκες της ελληνικής αγοράς τον ώθησαν σε μία προοδευτική διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Έτσι σήμερα η GRIMCO Γ. ΧΑΝΑΣ Ο.Ε., με συνεχή και συνεπή παρουσία στο χώρο που υπερβαίνει τα 50 χρόνια, δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση διακεκριμένων και πρωτοπόρων οίκων, το πρόγραμμα κατασκευής των οποίων αφορά στην παραγωγή και συσκευασία μίας ευρείας γκάμας προϊόντων διατροφής.

Η συνεχής επαφή με τους πελάτες μας και με τα ζητήματα που τους απασχολούν έχει διαμορφώσει, δυναμικά, τη φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζουμε το αντικείμενό μας. Πυρήνας αυτής της φιλοσοφίας είναι η συνειδητή επικέντρωσή μας στην προώθηση της τεχνογνωσίας που μία μηχανή ή ένα συγκρότημα φέρει και, δευτερογενώς, στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Με αυτό το σκεπτικό, οι οίκοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε χαρακτηρίζονται από τη δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη ευχέρεια να προσφέρουν αξιόπιστες, ευέλικτες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού τροφίμων. Οι λύσεις αυτές βελτιώνουν το ποιοτικό αποτέλεσμα και περιορίζουν το κόστος παραγωγής.

Εταιρικό Προφίλ

about_us_up

Στην GRIMCO Γ. ΧΑΝΑΣ Ο.Ε., θέλουμε να είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από μία παραδοσιακή εταιρεία αντιπροσωπειών. Ακολουθώντας τη νοοτροπία του ιδρυτή της εταιρείας μας, επιδιώκουμε να γίνουμε ο συνομιλητής και ο συνεργάτης σας, μέσα από μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Στην GRIMCO, λοιπόν, θα ακούσετε αντιπροτάσεις και εναλλακτικές ιδέες στις αναζητήσεις σας για τον ιδανικό βιομηχανικό εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων. Αντιπροτάσεις και εναλλακτικές ιδέες που θα σας παράσχουν, στο μέτρο του δυνατού, μία πιο ολοκληρωμένη άποψη και μία σφαιρικότερη προσέγγιση του ζητήματος που σας απασχολεί.

Βασικό στοιχείο της δουλειάς μας είναι να σας ενημερώνουμε για τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων διατροφής.

Το ζητούμενο για εμάς είναι το εξής: να βρούμε τη λειτουργική και αξιόπιστη λύση εξοπλισμού τροφίμων που θα αποτελεί, επακριβώς, τη συνισταμένη των παραμέτρων και πτυχών της δικής σας εφαρμογής. Στην GRIMCO Γ. ΧΑΝΑΣ Ο.Ε., διαχειριζόμαστε τα ζητήματα που σας απασχολούν με τον τρόπο που και εσείς θα επιλέγατε.

Επιπροσθέτως, σταθερό μέλημά μας είναι η συνέπεια ως προς τα πρότυπα ασφάλειας & υγιεινής. Γιατί η συνέπεια ως προς τα πρότυπα αυτά, ιδιαιτέρως, στο χώρο των προϊόντων διατροφής συνιστά το πλέον κεντρικό σημείο αναφοράς.

GRIMCO

O,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ